diumenge, 22 de febrer del 2009

COMUNICAT DE PREMSA D'AVALL QUANT A LA CAMPANYA DE "BUSOS ATEUS" EN L'EMT DE VALÈNCIA



L'Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors (AVALL), promotora de la campanya de publicitat "Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida" (www.busateo.org), demanada a l'empresa Promedios a principis de Gener de 2009 per a ser inserida en dues línies d'autobusos de l'empresa municipal de transports de la Ciutat de València, comunica:

- Que, a través de la Unión de Ateos y Librepensadores, associació a la que pertanyem i que coordinada la campanya, s'ha insistit a l'empresa Promedios, concessionària de la publicitat en els autobusos públics urbans de València, com a interlocutora directa i habitual per a publicitat en aquests autobusos, i hem preguntat reiteradament el perquè de no tindre resposta.
- Que, després de l'extravagant contestació de l'ajuntament en el ple del 30 de gener de 2009 a una pregunta del regidor del PSPV/PSOE Juan Soto (resposta que adjuntem), s'ha continuat insistint i preguntant.
- Que a falta de cap resposta ni directa ni indirecta, el dia 19 de febrer de 2009, enviem burofax directament a l'Empresa Municipal de Transports de València (burofax que adjuntem).

Servisca aquest comunicat per a que també conste públicament que la petició ha estat realitzada en tot moment d'una manera clara i inequívoca. 

València, 20 de febrer de 2009.




**********************************
Contestació del ple de l'ajuntament del 30 de gener







Burofax 19 de febrer







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada