dilluns, 4 de juny del 2018

REUNIÓ AMB ESQUERRA UNIDA




El dilluns, dia 28 de maig, AVALL i València Laica s'han reunit amb la coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Rosa Pérez Garijo en la seu de València ciutat.

Aquestes reunions s'emmarquen en els contactes habituals d'ambdues associacions amb els diferents partits polítics de cara a recordar la importància d'un estat laic basat en la llibertat de consciència, sense privilegis per a cap creença i amb neutralitat en les institucions. 

Rosa Pérez ha agraït la trobada i després d'escoltar les reivindicacions plantejades s'ha compromès en el següent:



1.- Enviar a Esquerra Unida la moció d'adhesió a la Xarxa de Municipis per un Estat Laic tant a nivell d'IU Federal com a tota la militància i càrrecs electes d'EUPV perquè aquest debat tinga lloc en els Ajuntaments i s'intente aconseguir que la moció tire endavant.

2.- Convidar a AVALL i València Laica a participar en la Jornada Municipalista per a la militància d'EUPV i que tindrà lloc en els pròxims mesos.

3.- Visionar el documental Fills del Silenci” que s'ha estrenat recentment i posterior debat sobre la complicitat de l'església catòlica amb el règim franquista. S'intentarà programar aquest acte en la Universitat de València.

La coordinadora d'EUPV ha mostrat la seua proximitat en el plantejament de la necessitat d'un estat laic, que en AVALL compartim sense deixar d'insistir en el nostre ateisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada