divendres, 24 d’abril del 2009

Admés el recurs contra l'EMT i l'ajuntament de València


Divendres 24 d'abril es va confirmar que s'admetia el recurs contra l'EMT i l'ajuntament de València que vam presentar el 27 de març per la via d'urgència per a la protecció de drets fonamentals de la persona. 

Això vol dir que el jutge notificarà a l'ajuntament que s'ha admés i aquest podrà fer alegacions. Entenem que este és el moment de que l'ajuntament i l'EMT aleguen que simplement ha sigut un error i que donen el vist i plau a la campanya.

Vista l'acceptació del jutge, si continuen amb la negativa incorreran, en la nostra opinió, en un abús d'autoritat que està tipificat com a delicte de prevaricació, perque ara no poden negar que coneixen que la nostra petició ha sigut entesa com un acte de llibertat d'expressió (açò és allò que acaba de reconéixer el jutge en admetre el recurs) i tampoc poden negar que coneixen la Constitució (han jurat el seu càrrec prometent complir-la). Per tant, si ara, continuen amb la voluntat i coneixement de fer una resolució que contravé la constitució, el recurs es convertirà en una demanda per prevaricació.

Esperem que les coses no se n'isquen de polleguera i puguem fer la campanya en breu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada