diumenge, 30 de gener del 2011

Propera reunió d’AVALL amb activistes ateus dels Estats Units, dimecres 2 de febrer de 2011 a València / Próxima reunión de AVALL con activistas ateos de Estados Unidos, miércoles 2 de febrero de 2011 en Valencia

Ens visiten durant aquests dies uns activistes ateus d’Indiana (en el centre d’Estats Units, prop de Chicago) que, entre d’altres coses, estigueren darrere de la campanya www.inatheistbus.org en el 2009. Hem organitzat una reunió amb ells el pròxim dimecres en què tractarem sobre la llibertat de consciencia, el laïcisme i l’associacionisme ateu en Estats Units i en Espanya, i les activitats que es realitzen en ambdós països. 

Aquesta reunió d’AVALL serà el proper dimecres 2 de febrer de 2011 a València a les 19:00 hores. El lloc serà la cafeteria del Centre de Cultura Contemporània Octubre, carrer Sant Ferran 12, València.

Esteu tots convidats. 



Nos visitan durante estos días unos activistas ateos de Indiana (en el centro de EE.UU., cerca de Chicago) que, entre otras cosas, estuvieron detrás de la campaña  www.inatheistbus.org en el 2009. Hemos organizado una reunión con ellos el próximo miércoles en la que trataremos sobre la libertad de conciencia, el laicismo y el asociacionismo ateo en EE.UU. y en España, y las actividades que se realizan en ambos países.

Esta reunión de AVALL será el próximo miércoles 2 de febrero de 2011 en Valencia a las 19:00 horas. El lugar será la cafetería del Centre de Cultura Contemporània Octubre, calle San Fernando 12, Valencia.

Estáis todos invitados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada