dilluns, 21 de febrer de 2011

Privilegis per a tots els creients és discriminació per als no creients.

A instàncies del Síndic de Greuges, la Comunitat Valenciana avança del monoconfessionalisme al pluriconfessionalisme (que no té res a veure amb el laicisme).


La Conselleria de Educación incluirá clases de religión islámica el próximo cursoEvidentment pagats per tots els ciutadans. Què serà lo pròxim? Vint caselles més en el IRPF, imans militars en els quartells, mini-mesquites en els hospitals públics, ...

I si hi ha suficient demanda, tindrem classes d'astrologia, de vudú, de supertxeria, de Tarot, de pastafarisme... És de sentit comú. ¿O algú pot determinar quina és la diferència? Si només tenen coses en comú, especialment que tots aquests romanços són FALSOS.

Així posarem els col·legis al mateix nivell que l'oferta televisiva valenciana: 50 canals de manipulació i de Tarot, 0.5 en valencià, 0 de ciència, 0 de pluralitat informativa.


DESMENTIT D'ÚLTIMA HORA:

La Conselleria asegura que no ens preocupem, que la Comunitat Valenciana no passarà a ser multiconfessional, que seguirà sent UNICONFESSIONAL PER SECULA SECULORUM, i que només els catòlics podran tindre els privilegis que han gaudit des de 1238 (exceptuant-ne el periode 1931-1939):


Educación niega que se vaya a impartir religión islámica


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada