dimarts, 14 de maig de 2019

X ENCUENTRO DE L'ORXA / X TROBADA A L'ORXA

Libro de Miquel Amorós

Un any més,  ja ne van 10,  AVALL, juntament amb companys de l'Ateneu LLibertari Al Margen,  ha acudit a la X Trobada d'Intercanvi de Llibres i Animació a la lectura de l'Orxa (Alacant), organitzada pel Museu Paradís de la Raó   (Museu Paradís de la Raó)
Una excel·lent iniciativa del nostre company Miguel Angel (Bole), que ens dóna l'oportunitat de compartir i debatre.
I per descomptat, visitar de nou el Museu Paradís de la Raó de L'Orxa, amb les seves seccions d'Heretges, Heterodoxos i Marginats.

Dinar a l'aire lliure, a les portes del Museu, i presentació del llibre "Geografies del Combat", del company Miquel Amorós, nascut a Alcoi, pensador, historiador i agitador anarquista. Ha realitzat infinitat de conferències a ateneus, biblioteques o al si de diferents lluites, així com també ha publicat incomptables textes.
L'any que ve, més.
=======================
Un año más, ya van 10, AVALL, junto a compañeros del Ateneo Libertario Al Margen, ha acudido al X Encuentro de Intercambio de Libros i Animación a la Lectura en L'Orxa (Alicante), organizada por el Museo Paraíso de la Razón (Museo Paraíso de la Razón).
Una excelente iniciativa de nuestro compañero Miguel Ángel (Bole), que nos da la oportunidad de compartir i debatir.
Y por descontado, visitar nuevamente el museo Paraíso de la Razón de L'Orxa, con sus secciones de Herejes, Heterodoxos y Marginados.
Comida al aire libre, a las puertas del Museo, y presentación del libro "Geografías del Combate", del compañero Miquel Amorós, nacido en Alcoi, pensador, historiador i agitador anarquista. Ha realizado infinidad de conferencias en ateneos, bibliotecas o en el seno de diferentes luchas, así como también ha publicado incontables textos.
El año que viene, más.
Comida a las puertas del Museo

Una publicación del Museo
Cartel del Encuentro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada