dimarts, 13 de gener del 2009

Seguim esperant la resposta a la nostra petició de línies d'autobusos ateus en València.


Set dies, com diuen els diaris.


Però estem tranquils que finalment s'acceptarà, com en altres ciutats i altres països (Regne Unit, Estats Units, ...). Sobretot després de les declaracions de l'alcadessa de València, que digué que no anava a perdre ni un segon més en este tema. Així que confiem que no posen cap entrebanc, que no ho demoren més i que més bé prompte que tard, autoritzen la publicitat.

De fet, Rita Barberà està molt preocupada en la crisi que està pegant especialment fort en la ciutat de València. Nosaltres col·laborem amb aportacions particulars per a posar estos anuncis en l'EMT, una empresa pública de transport públic en benefici de tots els ciutadans (excepte els qui tenen cotxe oficial). Els nostres diners, a banda de complir amb els objectius de la campanya, si ens accepten la publicitat, ajudaran a mitigar el deute de l'EMT i, per tant, repercutiran en uns transports públics de més qualitat en la ciutat de València. No entenem com a una responsable d'una ciutat li pot desagradar en omplir de publicitat l'empresa municipal de transports, especialment en moment de crisi, quan part dels panells publicitaris estan disponibles i sense cap benefici per a l'EMT.

De moment esperarem pacientment i no pensarem que hi puga haver cap entrebanc o censura:



Volem que València estiga al mateix nivell que el Regne Unit, Estats Units i Itàlia.
No volem que ens equiparen a països com Austràlia o Turquia, on s'ha censurat:

De fet, alguns ens diuen covards perquè no ho fem en països de majoria islàmica:


En això estan els ateus d'alguns d'aquests països. Però, primer, és difícil fins i tot en països islàmics aparentment més tolerants (p.ex. en Turquia, el web de Richard Dawkins ha sigut prohibit). I, segon, és important que la iniciativa isca de cada ciutat i de cada país, que no siguen associacions atees estrangeres les que implanten la iniciativa, perquè, si no, i molt especialment en aquests països, es veuria com una ingerència estrangera.



2 comentaris: